0 x 0
9a8e6efa044f4ad986a0215a25995b8a-0001

25 000 kr til Norsk Luftambulanse

ALLSKOG SA har i flere år gitt julegave til sine ansatte i form av støtte til en ideell organisasjon. Gaven i år, på 25 000 kroner, gis til Norsk Luftambulanse for deres livsviktige arbeid. 

Norsk Luftambulanse er viktig for å kunne gi rask hjelp hvis det skjer ulykker i en desentralisert næring som skogbruket. Både skogeiere, ansatte og våre samarbeidspartnere har nytte av den beredskapen Luftambulansen har for å gi hjelp ved ulykker eller akutt sykdom.

Stiftelsen Norsk Luftambulanse er en ideell organisasjon som jobber for at pasienter som blir skadet eller syke utenfor sykehuset skal få best mulig hjelp. Bidrag fra 300 000 støttemedlemmer og rundt 4000 støttebedrifter går til forskning og utvikling, nye teknologiske løsninger og kursing av personell. Slik blir luftambulansetjenesten enda bedre, og flere pasienter får raskere og bedre hjelp.

 

  • Hjertelig takk til ALLSKOG for støtte til vårt livsviktige arbeid! Det setter vi umåtelig stor pris på. Bidraget går blant annet til et viktig prosjekt for de aller minste, sykeste og skjøreste babyene. Transport mellom sykehus er en stor påkjenning for dem, derfor forsker vi på å finne den beste, tryggeste og mest skånsomme måten å flytte dem på. Det får vi til takket være støtte fra dere og resten av støttespillerne våre, sier generalsekretær Hans Morten Lossius i Stiftelsen Norsk Luftambulanse.

 

Se gjerne https://norskluftambulanse.no for mer informasjon.