0 x 0
mg_1626

Bruk rabatten din på kurs i Norsk PEFC Skogstandard

Skal du hogge selv og levere tømmer? Nå får alle som driver i skogen tilbud om kurs i den nye skogstandarden. Som andelseier i ALLSKOG får du kurset til rabattert pris.

Hvordan skogeieren skal forvalte og drive skogen, er definert i 30 kravpunkter i Norsk PEFC Skogstandard. Fra 1. mars trådte utvidede miljøkrav i kraft for å drive skogbruk. Alle vi som jobber i skogen må holde oss oppdatert og gjennomgå nytt kurs.

Gjennomgått kurs er en forutsetning for å levere sertifisert tømmer til industrien. På det nettbaserte kurset lærer vi om miljøkravene og hva de betyr i praksis når vi forvalter og driver en skogeiendom.

Skogeiere som setter bort hogst eller andre tiltak til ALLSKOG eller andre med dokumentert kompetanse i Norsk PEFC Skogstandard, trenger ikke å gjennomføre kurs.

Egenaktive skogeiere må ta nytt kurs i Norsk PEFC Skogstandard innen 28. februar 2024.

Det lønner seg å være tidlig ute. ALLSKOG gir 40 % rabatt på nettkurset til alle andelseiere som tar kurset før 31. desember 2023. Rabattkoden får du ved sende e-post til firmapost@allskog.no. Du kan også dekke utgifter til kurset med skogfondet ditt.

Påmelding: MELD DEG PÅ KURS HER.

Vi oppfordrer alle til å engasjere seg i miljøkunnskap om skogbruket.