0 x 0
agrol-2
Agrol har gjort det enklere å finne frem: se medlemsfordelene dine på www.agrol.no

Er du andelsier hos ALLSKOG? Da har du 40 fordelsavtaler med Agrol

Visste du at du har 40 fordelsavtaler med Agrol som andelseier hos oss?
Lurer du på hvilke medlemsfordeler du får gjennom dette programmet?
Agrol har nå forenklet oversikten på nettsiden deres.
Registrer deg og få tilgang til alt! 


De fleste av våre andelseiere er kjent med Agrol men er ikke helt klar over hvilke- og hvor mange fordeler de faktisk har, om de må ha kort og hvem de skal snakke med.

Agrol er landbrukets fordelsprogram. Programmet skal gjøre hverdagen enklere for norske skogeiere og bønder. Gjennom innkjøpsselskapet AgriKjøp, som forhandler frem stordriftsavtaler på vegne av landbruksindustrien, har Agrol plukket ut 40 fordelsavtaler for å gjøre det å drive gård eller skogbruk enklere og rimeligere.

Mange av avtalene gir også deg som skogeier og din familie gode tilbud og rabatter på en rekke fritids- og forbruksvarer. Disse inkluderer fordeler i:

  • bil 
  • energi 
  • gård og bygg 
  • hjem og fritid 
  • reise 
  • telefoni og IT
  • AgriCard

For å lette oversikten over de ulike rabattene har Agrol lansert en helt ny nettside der medlemmene får en raskere og enklere tilgang til hele fordelsprogrammet: de har nå fordelt avtalene i de sju hovedkategoriene nevnt øverst og forenklet oversikten over selve rabattene for hvert produkt, samt hva som skal til for at du skal kunne bruke avtalen.

For noen av fordelene kan det gjelde spesialregler, som for eksempel at man må benytte
seg av AgriCard, som er landbrukets eget kredittkort.

Alt om brukerinformasjon og rabatter får du enkelt svar på via Agrol sin nye nettside, som nå er tilpasset både pc, nettbrett og mobiltelefon.

I tillegg vil de oppdatere sine nettsider med nyehter og kampanjer. Du kan få disse direkte til din
e-postkasse dersom du melder deg på Agrol sitt nyhetsbrev!

Agrol har også gjort det lettere å kontakte dem via deres kontaktskjema som ligger helt øverst på nettsiden under "Kontakt."

Obs! Du må registrere deg på den nye nettsiden. 

For å ivareta de nye EU-reglene for bruk av digital personinformasjon (GDPR-reglene), må alle registrere seg på den nye nettsiden til Agrol, slik at Agrol får innhente informasjon og registrert nødvendig samtykke fra medlemmene.


I hovesak gjelder avtalene for alle som er medlem i Norges Skogeierforbund, Norges Bondelag, Felleskjøpet Agri, Felleskjøpet Rogaland Agder, Norges Bygdekvinnelag eller Norges Bygdeungdomslag. Ordningene gjelder også for de ansatte i disse landbruksorganisasjonene.