0 x 0

Ny daglig leder i Din Tur AS

ALLSKOGs datterselskap Din Tur AS har 31.mai 2012 sendt ut følgende pressemelding om ny daglig leder;

Kjersti Lunde blir ny daglig leder i Din Tur  

Gunnar Almlid slutter som daglig leder i Din Tur AS fra 1. juni i år, etter å ha bygget opp og drevet selskapet siden etableringa i 1995. Fra samme dato tar Kjersti Lunde over ledelsen av selskapet.  

Kjersti Lunde (47) er utdannet fiskerikandidat og hun har erfaring som sjølstendig næringsdrivende og fra reiselivsbransjen. Hun har vært Din Turs regionansvarlige for Nord-Norge siden 2005. Hun gleder seg til å ta fatt på utfordringene med å utvikle det stadig voksende selskapet videre.  
Gunnar Almlid (64) vil fortsette i 100% stilling som utviklingsressurs i Din Tur. Jeg er stolt av det vi har fått til i Din Tur, sier han. Men nå er tiden inne for å slippe til nye krefter til å lede selskapet, slik at jeg kan fokusere på å utvikle nye og spennende områder for Din Tur.  

Din Tur AS er et selskap som driver med produktutvikling og salg av reiselivsprodukter, for 400 små reiselivsaktører og grunneiere. Selskapet er eid av grunneierne, og hovedaksjonærene er samvirkeforetaket ALLSKOG og Norges Skogeierforbund. Selskapet har hatt vekst hvert år siden etableringa i 1995, og omsetter i dag for over 70 mill kroner. Selskapet har egne salgskontorer i Tyskland og England, og samarbeider med turoperatører i de fleste land i Europa.  

For mer informasjon, kontakt: Styreleder Ole H. Bakke, tlf 91 34 28 57
Daglig leder Kjersti Lunde, tlf 97 12 33 82