0 x 0
img_1490
En engasjert gjeng på kappedag hos Åge Breiseth i regi av Malvik skogeierlag.

Rekordmange i skogen

Inngangen til 2019 lover bra med mye aktivitet og rekordmange som møter opp i skogen. 🌲🌲🌲

Hele 14 arrangementer ble registrert i løp av januar 2019 i ALLSKOGland. God vinterføre har også bidratt til mye maskindrift og egenaktivitet.

Flere kappedager ble organisert i løp av januar, blant annet hos Åge Breiseth i regi av Malvik skogeierlag. Vår skogbruksleder, Borgar Østerås, møtte opp og meldte gode diskusjoner om alt fra fastpris til råte. Geir Sesseng fra Tømmermålinga informerte om reglement.

Kappedagene er en fantastisk mulighet for skogeierne å få oppdaterte toleransetabeller og annet nytt.

Det ble også populært med faglig påfyll på skogdagene
Norddal-Stordal Skogeierlag tok skogdagen deres blant saga og flisen hos Amdam Sag og Høvleri AS og jammen for et oppmøte!

skogdag-5

Tor Einar Amdam, daglig leder for spesialsagbruket, tenkte det ville komme ca. 15 personer, men det ble telt over 40 stykk.

-Skogdagen var overraskende bra! Vi har kontoret på 60m² og det var peisefullt. Det var så mye folk at jeg var helt overrasket. Det var i hvert fall 40 stykk og det er unormalt: det er jo dobbelt så mange enn vanlig, undrer Tor Einar, som har vært vert for flere skogdager tidligere.

skogdag-2

-Det ble virkelig en flott dag på Ørskog i regi av ALLSKOG Norddal – Stordal og Amdam Sag. Vi startet med omvisning på spesialsagbruket til Tor Einar Amdam, forteller ALLSKOGs markedssjef, Karin Klingenberg Hokstad, som var til stede for å holde presentasjon.

Også fra ALLSKOG kom skogbrukslederne Andreas Furnes Fjærli og Per Gunnar Sande på besøk for å svare på spørsmål og holde presentasjon. Det var også tre lokallagsledere der, i tillegg til lokallagslederen for Norddal-Stordal, Harald Jøsvoll, sjøl.

Ønsker dere god vinterdrift! 

🌲❄️🌲Praktisk veileder for pakking av snøveier