0 x 0
allskog_dsc0302_web

Tømmeroppgjør

Oppgjørsgrunnlaget for levert virke sender vi deg på e-post og legges på «Min side» i starten av måneden etter at leveransen har funnet sted. Her vil du få en oversikt over sortiment, volum og pris, i tillegg til eventuelle fratrekk for driftsutgifter.

Som andelseier i ALLSKOG får du oppgjøret ti dager før siste virkedag måneden etter at leveransen har funnet sted. Oppgjøret settes inn på din personlige medlemskonto i samvirket.

Medlemskontoen har høyere rente enn de vanlige bankene. Den er en av dine fordeler som andelseier. Logg inn på Min side for å sjekke saldo og eventuelt overfør til din egen bankkonto.

Er du ikke andelseier i ALLSKOG, eller har driftskreditt, vil du få oppgjøret utbetalt til bankkonto den siste virkedagen i måneden. Endring av kontonummer sendes på e-post til: regnskap@allskog.no. Vennligst oppgi ditt kundenummer hos oss i e-posten.

Vi opplyser om avtalt avsetning til skogfond, men ikke om saldo, siden ordningen styres av kommunen din. Du kan sjekke saldoen din på skogfond.no.