0 x 0

Egenaktive

Fargetabell, dimensjon og levering av virke:

Klikk på området ditt for å åpne dokumentet

Nordland 

Trøndelag og indre Fosen

Namdalen, Åfjord og Bjugn

Møre


Her finner du de viktigste skjemaene for egenaktiv drift hos oss.

Tømmerinnmelding / egenaktivkontrakt

  • Vinterhogst: Fristen for tømmerinnmelding/kontrakt er 31. januar.
  • Siste frist for å melde henteklart/transportklart i vinterperioden er 20. mars.

Egenaktive andelseiere får Kr 10/m3,- ekstra. Les mer her.

Nytt sagtømmerreglement - gran

Etter flere års testing og utprøving sør for Dovre er det nå klart for å ta i bruk det nye målereglementet for sagtømmer i vår geografi også. Endringene i reglementet er i hovedsak høyere grad av toleranse for gankvist og føyrer. Det betyr at vi nå får plassert en større andel av virket som sagtømmer framfor massevirke.

I det nye målereglementet er det innført to kvalitetsklasser, kvalitet 1 der sort nr. 142 blir benyttet og kvalitet 2 der sort nr. 143 blir benyttet.

 

1. LOGG DEG INN PÅ MINSIDE (HER)

2. FOR Å LESE ALT OM DET NYE REGLEMENTET, 
    GÅ TIL FORSIDEN PÅ MIN SIDE.

3. TRYKK PÅ NYHETSSAKEN FOR Å SE VIDEOEN.

 

Du finner brosjyren for egenaktive, tillegget, kontrakts- og leveringsbetingelsene, tolleransetabellene og kappetabellene for ditt område i menyen til høyre på PC, nederst på mobil.

ALLSKOG kjøper energivirke, men vi kjøper ikke kun energivirke fra gran uten sagtømmer og massevirke i samme leveranse. Hvis skogeier ønsker å levere energivirke av gran, da må ordinært massevirke og sagtømmer være en del leveransen. Det handler om kvalitet på den totale leveransen til smelteverkene. Fliskvaliteten vil med kun leveranse av energivirke reduseres, da vil vi få en annen og lavere kvalitet på flisa.

Kontrakter med energivirke av lauvskog er sjelden vare. Det kjøper ALLSKOG kun etter avtale. Da må lunna og energivirke fotograferes, og dokumentasjon (bilde) må sendes til oss i henhold til kontrakten man blir enig om. Dette er for at vi skal kunne dokumentere ferskhet og at kvalitetskravene overholdes til kjøperne, hvis ikke blir ALLSKOG sittende med virket.


Leveringsbetingelser for 2021 gjelder fram til leveringsbetingelser for 2022 blir publisert.


Har du spørsmål angående egenaktiv drift i ALLSKOG kontakt ALLSKOGservice
 på skogservice@allskog.no 
eller 73 500 123